Zaproszenie na I rocznicę zakończenia operacji "Busola"
- Tarsycjusz Operar
- Kontakt:
Zaproszenie na I rocznicę zakończenia operacji "Busola"

(-) dr net. Tarsycjusz Operar
Prezydent Ludowej Republiki Magnifikatu
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Zaproszenie na I rocznicę zakończenia operacji "Busola"
Wasza Ekscelencjo,
Serdecznie dziękuję za zaproszenie. Postaram się przybyć.
Jednocześnie mam pewną uwagę dotyczącą tytułu. Chan Nowej Ordy zasadniczo nie jest Chanem Chanów, a tytuł ten przysługiwał Carowi Brodrii. Tytuł "Białego Chana" jest w porządku, ale nie jest to oficjalna nazwa urzędu. Oficjalnie jestem po prostu "chanem Nowej Ordy". Można mnie też nazywać wodzem Nowej Ordy, gdyż w określeniu "Andżej-chan, chan Nowej Ordy" znajdowałoby się powtórzenie.
Serdecznie dziękuję za zaproszenie. Postaram się przybyć.
Jednocześnie mam pewną uwagę dotyczącą tytułu. Chan Nowej Ordy zasadniczo nie jest Chanem Chanów, a tytuł ten przysługiwał Carowi Brodrii. Tytuł "Białego Chana" jest w porządku, ale nie jest to oficjalna nazwa urzędu. Oficjalnie jestem po prostu "chanem Nowej Ordy". Można mnie też nazywać wodzem Nowej Ordy, gdyż w określeniu "Andżej-chan, chan Nowej Ordy" znajdowałoby się powtórzenie.
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Tarsycjusz Operar
- Kontakt:
Re: Zaproszenie na I rocznicę zakończenia operacji "Busola"
Wasza Ekscelencjo,
Dziękuję za słuszną uwagę! Jeszcze trochę i za trzecim razem byś był ogłoszony przeze mnie przywódcą wspomnianych państw
Żarty, żartami - będę pamiętał. Będziemy oczekiwać na Twoje przybycie w gotowości. W tym wydarzeniu również okazałeś postawę godną szczególnego uznania.
Żeby ten tytuł pozostał długo życzę jednocześnie dużo sił, męstwa i zdrowia +
Dziękuję za słuszną uwagę! Jeszcze trochę i za trzecim razem byś był ogłoszony przeze mnie przywódcą wspomnianych państw
Żarty, żartami - będę pamiętał. Będziemy oczekiwać na Twoje przybycie w gotowości. W tym wydarzeniu również okazałeś postawę godną szczególnego uznania.
Żeby ten tytuł pozostał długo życzę jednocześnie dużo sił, męstwa i zdrowia +
(-) dr net. Tarsycjusz Operar