Powitanie
-
Kazimierz Wityński
- Kontakt:
Powitanie
Dzień dobry. Nazywam się Kazimierz Wityński, jestem regentem Wielkiego Księstwa Iżniewskiego. Zarejestrowałem się wprawdzie na forum już wcześniej, do tej pory jednak mój pobyt był związany wyłącznie z prowadzeniem korespondencji dyplomatycznej, w związku z czym po zmianie jego okoliczności postanowiłem się przywitać. Mam nadzieję na pomyślną kooperację w długofalowej perspektywie.
(—) Kazimierz Wityński / Казимир Геннадьевич Витинский
- Juraj Zvolynský • Stempel
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Re: Powitanie
Witam serdecznie jeszcze raz w Bastionie! Bardzo się cieszę, że nasze rozmowy dyplomatyczne przyjęły taki obrót spraw. Polecam założyć konto w naszym v-paszporcie "stempel".
https://stempel.org.pl - Tutaj link.
A także zachęcam zdobyć pieczątkę Bastionu.
A także zachęcam zdobyć pieczątkę Bastionu.
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
- Andrzej Ordyński • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Witam serdecznie. Wbrew mojej negatywnej reakcji na próbę reaktywacji Carstwa, jestem otwarty na współpracę. Zapraszam do odwiedzenia Nowej Ordy. 
/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński,
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
Chan Nowej Ordy, katechon Venomanii, ajatollah w Zielonym Kościele
- Juraj Zvolynský • Stempel
- Kontakt:
-
RÓD
ODZNACZENIA NANDYJSKIE
Od razu negatywnej. Po prostu musieliśmy Jego Ekscelencję nakierować na odpowiednie tory.Andżej-chan pisze: 11 lut 2024, 18:19 Witam serdecznie. Wbrew mojej negatywnej reakcji na próbę reaktywacji Carstwa, jestem otwarty na współpracę. Zapraszam do odwiedzenia Nowej Ordy.![]()
(poza Bastionem Peetri Romanaav)
-
Kazimierz Wityński
- Kontakt:
Dziękuję za powitanie, konto zamierzam założyć.Piotr Romanow pisze: 11 lut 2024, 17:53 Witam serdecznie jeszcze raz w Bastionie! Bardzo się cieszę, że nasze rozmowy dyplomatyczne przyjęły taki obrót spraw. Polecam założyć konto w naszym v-paszporcie "stempel".
A także zachęcam zdobyć pieczątkę Bastionu.![]()
Dziękuję za powitanie i zaproszenie. Postaram się wkrótce z niego skorzystać. Również jestem otwarty na współpracę i mam nadzieję na pomyślny rozwój relacji dyplomatycznych.Andżej-chan pisze: 11 lut 2024, 18:19 Witam serdecznie. Wbrew mojej negatywnej reakcji na próbę reaktywacji Carstwa, jestem otwarty na współpracę. Zapraszam do odwiedzenia Nowej Ordy.![]()
(—) Kazimierz Wityński / Казимир Геннадьевич Витинский
- Thomas Lisendorff • Stempel
- Kontakt:
Witamy Serdecznie.
Jego Cesarska Mość, Tomasz I Mikołajewicz von Lisendorff
z Bożej Łaski Cesarz i Samodzierżca Rusowii, książe krupijski, chardoński, smargoński, bucharski i chakucki, Wielki Księżę Kartwelii
Marszałek Wielki Cesarskich Sił Zbrojnych Rusowii